LIPOX tretman oblikovanja tijela

 

Tretman za  oblikovanja tijela i stimulaciju metabolizma

Tretman oblikovanja tijela uključuje aktivne sastojke: KOFEIN, TEOFILIN, GUARANA- jaki diuretici koji pomažu otklanjanju viška tekućine u organizmu, stimuliraju širenje krvnih žila i lipolizu, te stimuliraju metabolizam. KESTEN-  glikozidi i flavonidi koji se nalaze u kestenu , vrlo dobro potiću prokrvljenost u venama i arterijama. BOŽIKOVINA-   diuretik, čistać organizma i adstrigent koji je ujedno zaštićujući pa riješava problem osjetljive i oštećene kože. SHEA MASLAC- sadrži velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, te visok sadržaj proteina i minerala. Posebno je učinkovit kod regeneracije stanica kože, kojoj vrača elastičnost. Kitt Komplet sadrži:

1. CEALL BREATH -Lipogel aktivator (siero salino riducente)- trofazni aktivator- posebno koncetrirani gel sa stimulatirajućom efektom. Kofein,Teofilin i guarana su osnovne komponente koje aktiviraju cirkulaciju i potiću metabolizam, favoriziraju izmjenu vode i drenažu masti.

2. MODEL WRAP Criogel- zaštitni gel koji  zahvaljujući estraktima kestena i božikovine zaštićuju kapilare.

3. ENERGY SHAPE Crema fluid-  Termoaktivna krema  za završnu masažu sa obnavljajućim svojstvima, 100 % biljna krema , za rezultat koji traje.

/ Comments Off Objavljeno u KOZMETIKA ZA TIJELO Tagovi:, , , , , , , , , , , ,

Komentari su zatvoreni.