SUD revitalizacija vitaminom C i E

Ciljana revitalizacija lica kroz bogatu mediteransku esenciju. Specijalna formula je „aktivni“ tretman gdje vitamin C u kombinaciji sa vitaminom E stvara mješavinu slobodnih anti radikala. Vitamini izdvojeni iz jednostavnih supstanca kao badem, pistaccio i naranča vraćaju sjaj licu. Vitamin C askorbinska kiselina sa njezinim beskonačnim iscjeljiteljskim svojstima sadrži lijek za zdravlje kože. Vitamin C neophodna je za apsorpciju vitamina E i za formaciju kolagena, štiti od UVA i UVB zračenja. Koncentrirani Vitamin E snažni aktivni antioksidans koji je idealan u borbi protiv slobodnih radikala. Idealna njega tokom cijele godine a narocito nakon ljeta.

PROIZVODI:

1.            LATTE DI MANDORLA -BADEMOVO MLIJEKO 200ml -  je relaksirajuća energetska tekućina sa blagim termoaktivnim učinkom, sposobna da prokrvi tkivo vrata i ramena prije početka tretmana.

2.            LATTE D’ARANCIO e MANDARINO  200ml- narančin i mandarini losion blage formule koristi se na početku tretmana, otklanja nečistoću na bilo kojem tipu kože.

3.            PEELING AL PISTACCHIO e TIMO PILING200ml- energetski piling koji mikrogranulama pistacia remineralizira , a timjan pročišćava.

4.            JUICE DI VITAMINA C 50 ml- vitamin C askorbinska kiselina sa njezinim beskonačnim iscjeljiteljskim svojstima sadrži lijek za zdravlje kože. Neophodna je za apsorpciju vitamina E i za formaciju kolagena, štiti od UVA i UVB zračenja i najbolji je oksidans za lice.

5.            MASCHERA D’ARANCIO 150 ml- maska od naranče zahvaljujući prisutnosti limuna , maska ima značajan protuupalni efekt, smiruje crvenilo poslije ljeta. Kremasta formula učinit će kožu hidratiziranom i baršunastom.

6.            JUICE DI VITAMINA E 50ml- vitamin E. Koncetrat ulja snažnog aktivnog oksidansa koji je idealan u borbi protiv slobodnih radikala. Sprečava oksidaciju hormona koji uzrokuje starenje stanica, stimulirajući savršeno funkcioniranje linolenske kiseline.

7.            MASCHERA DI MANDORLA  maska od badema, bogata vitaminom E, kompletira intezivni  JUICE DI VITAMINA E.

8.            MOUSSE AL GERME DI GRANO e MANDARINO 200ml-  krema od pšeničnih klica i mandarine strukture pjenice, djeluje antibakterijski i antiseptički, te djeluje balansirajuće. Tretman završava sa ugodnim osjećajem.

/ Comments Off Objavljeno u KOZMETIKA ZA LICE Tagovi:, , , , , , , , , , ,

Komentari su zatvoreni.