THERMOIODOSAL linija za tretiranje tvrdokornog celulita i lokaliziranih masnih maslaga

Profesionalna linija za tretiranje culita i lokaliziranih masnih naslaga.

Intenzivan profesionalni sustav za liječenje celulita lokaliziranih masnih stanica koji hidratizira i učvršćuje kožu. Posebna metoda omogućuje dobivanje smjese bogate aktivnim sastojcima. Ima konzistenciju gela koji se lako upija, a pri masiranju se pretvara u tekuću kremu. Glavna karakteristika je da je nemastan. Krema djeluje termoaktivno. Formula ne sadrži vodu ni konzervanse, a sadrži morske soli, organski jod, morske alge, đumbir, cimet i ulje suncokreta. Proizvodi koji se nalaze u 1 KIT KOMPLETU:

1.CAPSULE DI POLVERE ATTIVA 40 kom- puderaste kapsule sa aktivnim praškom bez konzervansa, sadrži najveći postotak organskog joda koji aktivno djeluje na celulit i morske soli koje utjeću na poboljšanje metabolizma.

2. BASE SOLUBILIZZANTE 1000ml-  bazno otapalo koje služi za aktivaciju kapsula.

3. GELIFICANTE 1000ml- svojom formulom udružuje djelovanje kapsula i djelovanje morskih algi koja pomažu pri mršavljenju.

4. COMPLESSO VEGETALE OLEOSO  500ml- uljni preparat na bazi biljaka koji pospješuje termoaktivno djelovanje, ujedno vlaži kožu i elastizira. THERMOIODOSAL je profesionalni linija za obradu celulita djelujući na pretjeranu količinu masti u adipocitima.

Pogodnost ovog tretmana je da se proizvod radi u trenutku kada idemo tretirati klijenta.

 

/ Comments Off Objavljeno u KOZMETIKA ZA TIJELO Tagovi:, , , , , , , , , , , ,

Komentari su zatvoreni.