FREDDO POLARE hladni tretman

Uz pomoć aktivnih sastojaka, tonira, pomaže kod zadrzavanja tekućine, otećenih teških nogu, potiće metabolizam. Linija namjenjena održavanju elastičnosti krvnih žila i kapilara

PROIZVODI: KIT-  GUARANA’ COMPLEX + SIERO DRENANTE + 8 BENDAGGIO    MONODOSE RAFFREDDANTE

GUARANA’ COMPLEX- serum guarane-100ml- zahvaljujući svojim sastojcima stimulira i zaštićuje krvne žile i kapilare.  (guarana,bršljan, Centella asiatica)

SIERO DRENANTE – serum za drenažu – 100ml- Pogodno za borbu protiv oticanja gležnjeva i protiv pucanja kapilara (breza,maslačak,vinova loza)

BENDAGGIO MONODOSE RAFFREDDANTE-hladni zavoji- (15 X 12 cm). Jednokratni zavoj natopljen tonirajućim proizvodom, zavoji se koristi za hlađenje  na nogama, stražnjici i trbuhu, a može i za ruke. Dužina zavoja omogućuje potpuni tretman (12 m). Proces hlađenja pogodan je za tonus i pri problemu sa venama.

SOLUZIONE PER BENDAGGIO- riješenje iz zavoja- 500 ml

Koncetrat razrijeđen u vodi , uz pomoć zavoja djeluje osviježavajuče i pomaže pri problemu sa venama.

BENDA ELASTICA- elastični zavoj-

CREMA DEFATICANTE DA MASSAGGIO-masažna krema protiv umora-550 ml- Aromaterapija kombinira snagu i opuštajuću formulu  eteričnog ulja lavande, učinkovito djeluje na zaštitu kapilara i vena.

GEL TONIFICANTE RAFFREDDANTE-250 ml- tekući gel koji daje trenutno olakšanje i udobnost. Daje jak osjećaj  hlađenja,što je  ugodno u ljetnim mjesecima. Može se primijeniti tijekom dana protiv osjećaja umora. Štiti kapilare i stimulira mikrocirkulaciju zbog prisutnosti antocijanima iz borovnice.

CREMA DEFATICANTE –250ml- krema za hidrataciju-Laku upijajuća krema, primjenjuje se s dobrim rezultatima odmah nakon nastupa u sportu ili pri osjećaju umora u nogama i stopalima. Koraljnie alge imaju  snažni hidratantni učinak, kao i pružaju osjećaj lakoće.

BE COOL spray gambe pesanti-150 ml- sprej protiv teških nogu. Daje lakoću i vitalnost za umorne noge. Osvježava i ublažava osjećaj težine i zaštićuje kapilare od pucanja.

/ Comments Off Objavljeno u KOZMETIKA ZA TIJELO Tagovi:, , ,

Komentari su zatvoreni.