SAINKHO MAXI- dragocjene supstance dalekog Istoka

Je profesionalna antiage linija koja je dokazano učinkovita u regeneraciji i pomlađivanju kože. Proizvodi sadrže najkoncentriranije sastojke koji učinkovito djeluju na svim razinama protiv starenja. Sastojici poput soje, raishi (popularna japanska biljka bogata Ca, Fe,P,vitaminom C, B, D) cvijet lotosa i morskog kolagena posebno djeluje na podizanje tonusa najosjetljivijih dijelova lica oko usta i očiju (efekt liftinga). Zahvaljujući bogatoj teksturi pružaju neusporediv osjećaj ugode, a jedinstvenim mirisom opuštaju sva osjetila.
1. ORIENTAL CLEANSE 50ml- čistač za lice, oči i vrat. Vrlo je nježan i nije osjetljiv za očnu sluznicu.
2. FIOR DI LOTO siero purificante delicato 50 ml- lotosov cvijet. Obnavljajući i pročišćujući meki serum u kombinaciji sa čistim ( prahom kamenice) stvara prirodni blagi piling. Prigodan je i za osjetljivu kožu zahvaljujući umirujućem i opuštajućem djelovanju lotosa.
3. OSTREA 30 g – prah kamenice
4. SOIA 50ml- proteinski koncentrat za dugotrajnu i relaksirajuću masažu. Koža postaje lijepa i blistava.
5 SOYA MASK 120ml- i kremasta maska bogata sojinim uljem i glinom sa efektom liftinga. Kombinira se sa tablet maskom , koja pomaže brže i jednostavnije upijanje aktivnih sastojaka.
6. TABLET MASK maschera viso monouso in t.n.t. 4 pz/kom- tablet maska kombinira se sa Soya Mask.
7. ORIJENTAL CREAM 120ml- posebna krema bogata prirodnim uljima, masna je što omogućuje dužu opuštajuću masažu. Krema sadrži sojino ulje, morski kolagen i mukopolisaharide, tvari koje djeluju učinkovito u borbi protiv starenja kože. Završna krema koju možete koristiti i kao masažnu.

/ Comments Off Objavljeno u KOZMETIKA ZA LICE Tagovi:, , , , , , , , , , ,

Komentari su zatvoreni.