MINERALSKIN linija za održavanje i revitalizaciju kože lica

MINERALSKIN linija za održavanje i revitalizaciju kože

UV zrake, zagađenje i stres glavni su uzočnici starenja kože. Koža je pigmentirana, ozračena i dehidrirana. Svakodnevna zaštita kože je jako važna. Ova linija pomaže sačuvati i zaštititi kožu od vanjskih utjecaja, ona je ponovo svijetla, meka i definitivno obnovljena.Proizvod sadrži sljedeče elemente: bakar, zlato, srebro, (hrane kožu )selen(elastičnost)magnezij, kobalt, (suzbijaju crvenilo,preventivno i korektivno pomažu  kod bora), cink(regulacija sebuma), kalcij(prirodna zaštita i regenaracija tkiva) i kalij (odličan pri drenaži,(pomaže pri natečenosti) i Pepha protekt.

KIT -dovoljan je za minimalno 20 tretmana:

1.            OLIGO MILK-  250 ml-mlijeko za čiščenje- bogate strukture, uklanja nečistoće sa kože nastale kao posljedica raznih zagađivača. Pogodan za sve tipove kože.

2.            LIGHT FLUID-250ml- osvježavajuči lansion nježne teksture koji djeluje kao dekongestant i priprema kožu za bolju apsorpciju aktivnih sastojaka.

3.            MINERAL LIFTING- 50 ml-mineralni lifting- serum koi sadrži aktivne sastojke( 90 % elemenata u tragovima),ima sposobnost da se brzo apsorbira. Serum je sposoban reagirati na potrebe kože.

4.            RELAX & NOURISH-50ml- relaksirajuća hranjiva struktura revitalizirajučeg masažnog ulja, popravlja nedostatke na koži, vrača elastičnost i bori se protiv sile gravitacije.

5.            MINERAL MASK-250 ml-  mineralna maska, blato maska bogata je mineralima i oligoelementima.  Lice odmah djeluje svijetlije i koža meka na dodir.

6.            FINAL OLIGO CREAM- 250 ml-završna masažna krema, koristi se za završetak tretmana i remineraliziranje kože. Krema sadrži zaštitni UV filter koji štiti od vanjskih utjecaja

ANTI OKSIDANS KREMA – SPF 15-50 ml- krema pogodna za sve tipove kože, posebito za mladenačku kožu na kojoj još znakovi strenja nisu vidljivi. Hrani kožu i štiti od vanjskih utjecaja, stresa i sezonskih promjena.

HOME PRODUCT

M108 MINERALSKIN – antioksidans krema sa zaštitnim faktorom 15 – 50 ml

 

/ Comments Off Objavljeno u KOZMETIKA ZA LICE Tagovi:, , , , , , , , , , ,

Komentari su zatvoreni.