360¨ VISAGE linija za regeneraciju i podizanje tonusa lica

Linija za regeneraciju kože i podizanje tonusa lica. Preporuča se od 30 do 70 godine života. Sastav; mliječna kiselina,prah ljuske oraha, hijaluronska kiselina,natrij pca, kolagen, retinol,soja, selen, vitamin E, ginseng i peptidi (jačanje i zaštita stanica kože). Spriječava prerano strarenje, dobar je za njegu kao i za duboku hidrataciju. Jača funkcije kože  svojim aktivnim sastojcima ciljano po godižnjim skupinama. Zateže kožu vrata i lica

PROIZVODI:

DUBINSKO ČIŠĆENJE-mliječna kiselina i prah ljuske oraha

1.            REGEN FLUIDE 500 ml- mlijeko za čiščenje posebno dizajniran za najzahtjevniju kožu. Jedinstvena formula je kombinacija ublaženog svojstva mliječne kiseline. Potpuno otklanja nečistoče, daje glatkoću i elastičnost koži. Smanjuje crvenilo i čisti višak sebuma. Nanjeti na kožu,ostaviti da djeluje 2 minute i pobrati s balzinicom.

2.            REGEN PEEL 250 ml- piling maska kombilacija mliječne kiseline i praha ljuske oraha . Nanesemo je na lice ,ostavimo 5 min i uklonimo sa vlažnim spužvicama.

3.            REGEN FRAICHE 500ml- hidratantni tonik, daje svježinu i čisti višak sebuma.

DUBINSKA HIDRATACIJA- hijurolonska kiselina male molekularne težine

4.            HYDRA GEL FLUIDE 50 ml- hidratantni serum pomaže hidrataciji kože i daje svježinu. Pogodan i za tretman pomlađivanja ruku.

5.            HYDRA GEL MASQUE 250 ml- hidratantna maska, smiruje osjetljivu kožu i daje dubinsku hidrataciju.

6.            HYDRA GEL CREME 250 ml- hidratantna krema, sorbet tekstura omogućuje apsorpciju sastojaka neposredno u kožu i vrača joj prirodnu čvrstoću.

TRETMAN ZA CUPEROSA- crno vino, borovnica, azulena, bisabobola i regu cea (očuvan aktivni sastojak za njegu kože. Sastoji se od ekstrakta zrna ječma, konjugirana linolna kiselina i glicerola na temelju sintetičkih tri-peptida.)

7.            SINERGIE SENSITIVE 30 ml- serum za osjetljivu kožu- bogat sastojcima poput crnog grožđa i borovnica,azulena i bisabobola (sastojci iz kamilice koji imaju antibakterisko i protuupalno djelovanje). Vrlo efektivan u borbi protiv crvenila i prvih znakova rosacee. Zaštićuje od pucanja kapilara. U kombinaciji sa hydra fluid gelom je vrlo ućinkovit.

8.            SENSITIVE MASQUE 250 ml-maska za osjetljivu kožu. Kremasta baza ima umirujuće djelovanje na crvenilo i ima funkciju seruma , tako da je dvostruko učinkovitija.

9.            SENSITIVE CREAM 250 ml- masažna krema za osjetljivu kožu,vraća joj prirodnu boju i hidratizira je.

 

TRETMAN ČIŠĆENJA- alp-sebum, ratan, propolis, islandska mahovina (Cetraria islandica), bisabololo(glavni sastojak eteričnog ulja kamilice), kadulja.

10.          SINERGIE PURE 30 ml- serum za regulaciju sebuma. Extrakt propolisa, koji ima jako antibakterisko djelovanje, koristi se za tretiranje masne kože sa proširenim porama. Rezultira smanjenjem lučenja sebuma.

11.          PURE MASQUE 250 ml-maska za balansiranje sebuma. Gusta kremasta osnova ima funkciju balansiranja sebuma. Ako se primjenjuje uz serum (sinergie pure)ima dvostruku učinkovitost.

12.          PURE CREME 250 ml završna krema za regulaciju sebuma. Idealna hidratacija koja odmah upija u kožu i regulira sebum.

POTRORA I ZAŠTITA EPITELA MATIČNIH STANICA

13.          COLLAGEN FLUIDE 50 ml- bogati kolagenski serum. Kolagenski proizvod za vidljivo  jačanje stanica kože. Može se primjenjivati prije maske i kreme, pri čemu se njihova vrijednost udvostrućuje.

14.          COLLAGEN MASQUE 250 ml- kolagenska maska. Kremasta maska je djelotvornija ukoliko se stavlja poslije seruma. Nanosi se na lice i dekolte. Pričekajte 15 minuta pa uklonite vlažnim spužvicama.

15.          COLLAGEN CREME  250ml- kolagenska masažna krema za podizanje tonusa. Pomaže vračanju i proizvodnji kolagena. Koristi se ujutro i navećer ovisno o tipu kože.

16.          RETINOL FLUIDE 30 ml-serum za masažu na bazi retinola, najslavnijeg  anti age aktivatora derivata vitamina A. Ima jaka energetska svojstva i idealan je za dehidriranu kožu. Serum nanjeti na lice laganim pritiscima, a zatim nježno umasirati.

17.          RETINOL MASQUE 250 ml- maska na bazi  retinola koja se primjenjuje uz serum i tako je dvostruko učinkovitija. Kremasta baza dijeluje protiv bora. Nanesite ga na lice i dekolte i ostavite 15 minuta uklonite vlažnim spužvicama.

18.          RETINOL CREME  250 ml- krema na bazi retinola- antiage krema za masažu. Primjenjuje se za laganu masažu zrele kože. Sadrži čisti retinol koji služi kao kompaktna podrška za zrelu kožu. Koristi se i kao krema ujutro i navežer ovisno o tipu kože.

19.          SELENIUM FLUIDE 30 ml- serum za zrelu kožu koncetracija soje i  selena (koji je jaki antioksidans). Serum zbog svoje velike koncetracije aktivnih sastojaka pomaže u borbi protiv starenja  i to na nekoliko načina; protiv opuštanja (zahvaljujući ekstraktima soje), protiv dehidracije (zahvaljujući uljno-vodenoj formuli) i antioksidativni (zahvaljujući akciji protiv slobodnih radikala, selenia i vitamina E.

20.          SELENIUM CREME 250 ml-masažna krema za zrelu kožu.Secijalna formula bogata obnavljajućih uljnih komponenata za završetak tretiranja zrele kože.Preporuća se svim osobama sa tendencijom suhe kože.

ZA SVE DOBNE SKUPINE

21.          LIFTOTAL booser-50 ml- serum za ciljani lifting- obično poslije 30-40. god.regeneracija kože usporava pa su vidljve prve bore. Proizvod ima trenutni učinak,lice djeluje odmorenije i vidljivost starenja je vidno smanjenja.Serum potiće oslobađanje kateholamina,koji uzrokuje nenamjerne kontrakcije mišića,te tako smanjuje vidljive bore.( sintetički oslić,syn coll,pentapharm)

22.          ENERGIE-ANTIOXYDANTE-250 ml- energetska antioksidans maska- Završna maska sa antioksidans energetskim djelovanjem. Trenutno revitalizira kožu zahvaljujući ekstraktima ginsenka, dok se vitamin E i ferulinska kiselina bore protiv slobodnih radikala.

23.          EYELIGHT –10ml-za smanjenje crnih krugova oko očiju i jastučića.Aktivni učinak ima na hemodinamske i microcircularne promjene.Potiće proizvodnju  elastina i kolagena i neutralizira  djelovanje slobodnih radikala.

24.          OIL CONTROL CLEANSER gel –gel za čišćenje lica – 200 ml

Preporučeni tretmani:

Za osjetljivu kožu : 6 x 2x godišnje

Za nečistu kožu : 6 x2x godišnje

 30 – 40 god : 4 x2x godišnj

40 – 50 god : 6 x2x godišnje

50 – 60 god : 8x2x godišnje

poslije 60 god : 9x 2x godišnje

 

/ Comments Off Objavljeno u KOZMETIKA ZA LICE Tagovi:, , , , , , , , , , , , ,

Komentari su zatvoreni.